P E N T U J ASeuraavan pentueen odotetaan syntyvän pääsiäisenä 2021


* * * * *
Isä: Beoline Pateta

Emä: Dixon Fakta

Tämän pentueen varauslista on tällä hetkellä täynnä emmekä ota listalle enempää odottajia !!

* * * * *

Pennut syntyvät ja kasvavat perheemme parissa tottuen arjen ääniin ja askareisiin, myöskin kodin ulkopuolisten kokemusten kartuttaminen aloitetaan jo ennen luovutusta jolloin sopeutuminen uuteen kotiin on helpompaa.

Pennut luovutetaan uusiin koteihin;
-aikaisintaa 8-viikon ikäisinä
-mikrosirutettuina
-eläinlääkärin tarkastamina

Pennun mukana uusi omistaja saa;
-Suomen Kennelliiton rekisterikirjan
-pentuekohtaisen hoito- ja ruokintaohjeet kirjallisena
-pienen sopeutumista edistävän kotiutumispaketin joka sisältää tuttua kuivamuonaa, pienen makuualustan ja lelun, pikkupennun valjaat
-kasvattajan tuen 24/7
-vuoden jäsenyyden Suomen Portugalinpodengot ry:ssä

Kaikki pentumme myydään kotikoiriksi perheisiin jossa niiden tärkein tehtävä on olla perheenjäseniä niin arkena kuin pyhinäkin. Uusilta kodeilta odotamme aitoa kiinnostusta ja kiintymystä rotuun ja ymmärrystä, että kyseessä on metsästyskoirarotu jota ei ole ensisijaisesti jalostettu seurakoiraksi ja sen myötä pennun kanssa pitääkin tehdä töitä pentuaikana jotta sosiaalistuminen niin erilaisiin ihmisiin, koiriin kuin ympäristöihin olisi mahdollisimman kattava ja yhteiselämä podengon kanssa olisi sujuvaa nyt ja tulevaisuudessa.

Kannustamme myöskin ihan kaikkia omistajia käyttämään aikanaan koirat ainakin kertaalleen virallisissa polvi- ja silmätarkastuksissa, myös ja erityisesti ne koirat jotka ovat "vain kotikoiria" sillä kaikkien podengojen terveystutkimukset ovat koko rodun kannalta tärkeitä.